banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Berninger, Julien Baker & Stephan Altman – “All I Want”

Matt Berninger is duidelijk iemand die het Planned Parenthood sterk ondersteunt. In 2017 verscheen namelijk al een eerste benefietalbum van die organisatie met daarop ook een nummer van de frontman van The National. Vandaag verschijnt een tweede deel van die 7-Inches For Planned Parenthood met daarop een gloednieuw nummer van de man, samen met Julien Baker en Stephan Altman. Die laatste is een bekende soundtrackschrijver, de eerste is één van de beste vrouwelijke singer-songwriters van het moment. De song was al te horen op de soundtrack van de film American Chaos, die gecomponeerd werd door Altman, maar vandaag verschijnt het nummer online met Julien Baker als leuk extraatje.

Als je de namen Berninger en Baker naast elkaar legt, dan weet je dat een heel breekbaar nummer zal volgen. En jawel hoor, “All I Want” legt de fragiliteit van beide artiesten naast elkaar en mengt ze perfect met elkaar. De muzikale ondersteuning door Altman versterkt de dramatiek en net daarin ligt de sterkte van de song. De vocals van Berninger en Baker lijken elkaar heel goed aan te vullen en na het horen van deze song, weten we zeker dat we niets anders meer willen vandaag. Harten worden gebroken, maar wel op een erg liefdevolle manier. Zo hoort het.

3218 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Julia Stone - Sixty Summers (★★★½): Wazige liefde, besprenkeld met glitter

Julia Stone. Onlosmakelijk verbonden met muzikale partner in crime Angus, fulltime indiefolkhartjesverwarmster en in bijberoep nog eens de Australische spin-off van Aphrodite….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Berninger - "The End"

Lange tijd leidde de naam ‘Matt Berninger’ louter tot enthousiast geknik binnen een specifieke cohorte fans. Sinds enkele jaren plakt de naam…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Julien Baker - Little Oblivions (★★★★): Een ontastbare kracht

Na Phoebe Bridgers met haar sublieme Punisher in 2020, is het dit jaar aan boygeniusbandgenoot Julien Baker om zich ook solo ijzersterk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.