FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Amenra, Stick To Your Guns, Coheed and Cambria en 30 andere namen voor Groezrock

© CPU – Joost Van Hoey

Zoals beloofd liet Groezrock vandaag, al dan niet via tussenschakels ‘Saint Nicholas and Black Pete’, een nieuwe lading namen leveren. Aan de al behoorlijk gevulde affiche worden vandaag toegevoegd: Coheed And Cambria, Stick To Your Guns, Emmure, The Word Alive, Good Riddance, Amenra, Dave Hause And The Mermaid, Defeater, Backtrack, Bold, Bulls On Parade, Can’t Swim, Chaser, Coarse, Counterparts, Dog Eat Dog, Doll Skin, Employed To Serve, For I Am, Goodbye Blue Monday, Horror My Friend, Joyce Manor, Morning Again, No Warning, Obey The Brave, One King Down, Restorations, Samiam, Such Gold, Teenage Bottlerocket, The Last Gang, The Rumjacks en Marky Ramone with Greg Hetson. Die laatste brengt ook nog eens zijn punk rock karaoke mee naar Meerhout, feest verzekerd! Je hoeft geen avondles punk te hebben gevolgd om te zien dat er in april weer heel wat gemosht en gecirclepit zal kunnen worden.

Op 26 en 27 april 2019 doet Groezrock, na een jaar afwezigheid, de Meerhoutse wei nog eens afzien als vanouds. Eerder werden onder meer al Jawbreaker, Dropkick Murphys en Millencolin aangekondigd, maar we nodigen je uit om het volledige lijstje eens raad te plegen. Met deze affiche, een extra podium en een price drop van 10 procent doet de organisatie er alvast alles aan om een zo groot mogelijke volksverhuizing naar Meerhout op te zetten.

Facebook | Instagram | Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dropkick Murphys - "Middle Finger"

Wie het heeft over Celtic punkrock, komt al vrij snel bij de pioniers van Dropkick Murphys terecht. De band bouwde wereldwijd naam…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Dropkick Murphys - "Mick Jones Nicked My Pudding" & "James Connolly"

Terug van nooit weggeweest: Dropkick Murphys. Deze Bostonse Celtic punkformatie heeft wereldwijd een massale schare hondstrouwe fans die door vuur zouden gaan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ruby Grace - "Jawbreaker"

Ruby Grace is misschien wel dé nieuwe Belgische popzangeres die je volgend jaar overal zal tegen komen. Een jaar geleden riepen we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.