Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single FUR – “Angel Eyes”

Een jaar geleden bracht FUR, een vierkoppige band uit Brighton, “If You Know That I’m Lonely” uit. Hun aanstekelijke nummer bleef niet onopgemerkt en de bijhorende video haalde op YouTube ondertussen al vier miljoen views. Het leverde hen prompt een tour op met Miles Kane. Nu is het viertal terug met de eerste single van hun toekomstige EP die eenvoudigweg FUR zal heten.

“Het nummer draait om een potentiële relatie die nooit helemaal van de grond komt ondanks alle hoopgevende scenario’s die je had bedacht,” verduidelijkt de band. Toch is dit geen triest nummer. Integendeel, wij krijgen niet genoeg van het sixties-sfeertje waarin dit nummer baadt. Het tempo is licht dansbaar en de kenmerkende stem van zanger-gitarist Murray zorgt voor een melancholische toets. Charmant.

FUR komt uit op 14 februari. Om uw engelengeduld niet te zeer op de proef te stellen maakte de band meteen een bijhorend “A Hard Day’s Night”-geïnspireerd clipje.

Facebook / Twitter 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Eerste 21 namen Rock Werchter 2021: Thom Yorke, Pixies, Gorillaz, Royal Blood, alt-J en veel meer

Onverwacht was het niet dat Rock Werchter dit jaar niet door ging, maar verdrietig waren we nog steeds. Een groot deel van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FUR - "Grow Up"

Dat het viertal van FUR een goeie koers uitvaart, dat weten we ondertussen al een jaartje of twee. We leerden ze in…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter bevestigt o.a. Miles Kane, Jake Bugg en Fontaines D.C.!

Het zijn tegenwoordig alweer drukke dagen in Werchter. Eerder deze week werd de line-up van zusterfestival TW Classic afgerond en ook de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.