Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle AMA – “Monochrome”

AMA is momenteel voor de meesten nog een relatief onbekende, maar daar kan wel eens snel verandering in komen. De 18-jarige heeft namelijk vandaag haar eerste single uitgebracht bij Dirty Hit, het label waar onder andere ook indie-iconen The 1975 of de rockers van Wolf Alice bij zitten. Niet slecht voor een 18-jarige die momenteel nog geen 75 likes heeft op Facebook, toch? Ondanks dat gegeven stond het altijd al een beetje in de sterren geschreven dat AMA zangeres zou worden, zo schreef ze al sinds haar negende haar eigen nummers, en ook nu heeft ze naar eigen zeggen geen plan B als haar muziekcarrière geen succes wordt. Wij gaan er na het beluisteren van deze single van uit dat dat laatste geen probleem zal vormen…

“Monochrome” opent met enkele futuristisch klinkende synths, en dat is ook het pad dat de single voor de volgende drie minuten bewandelt. De beat die het nummer draagt, is al even kil en minimalistisch. Gecombineerd met de vocals, die hier en daar wat weghebben van Jorja Smith, zorgen voor een strakke, alternatief klinkende R&B-song, die vooral een vettige knipoog geeft naar elektronica. We zijn alvast benieuwd wat deze Britse schone nog voor ons in petto heeft. Don’t miss the hype!

Facebook

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single REINES - “Daisy”

REINES is een Gentse/Antwerpse band gevormd door de jonge indiepopproducers Loïc en Lissa. De twee leerden elkaar kennen op school en niet…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The 1975 - Being Funny in a Foreign Language (★★): Manipulatieve man op z'n saaist

Als je circa 2013 behoorlijk veel tijd doorbracht op het inmiddels stervende blogplatform Tumblr, dan weet je vast nog wel dat het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The 1975 - "All I Need To Hear"

Als er een nieuwe plaat van The 1975 aan zit te komen, dan kan je er tegenwoordig donder op zeggen dat dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.