Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish – “come out and play”

De popwereld heeft de volgende wereldster en die is nog maar 16 jaar jong. De groei die Billie Eilish het afgelopen jaar heeft doorgemaakt van opkomende popzangeres tot overal gehypete wereldster, is niet alleen opmerkelijk, maar is ook iets wat niet al te vaak gebeurt. Op Spotify en YouTube haalt ze honderde miljoenen streams & views en ook haar shows verkopen niet slecht. Haar aanstaande tour inclusief een show in Brussel was bijvoorbeeld in twee minuten helemaal uitverkocht. Ongestoord en zonder enige druk dropt ze het ene nummer na het andere en ook vandaag was het prijs voor de fans.

De kern van zowat elk Billie Eilish nummer is een piano of akoestische gitaar waar rond dan beats en elektronische invloeden worden toegevoegd. In “come out and play” komen de twee instrumenten aan bod, maar haar beste instrument is en blijft ook in dit nummer haar mysterieuze, zachte stem. Haar nieuwe single brengt op de één of andere manier een kerstsfeer naar boven door de tederheid en knusheid die haar stem in het nummer uitstraalt. Billie heeft met “come out and play” haar zoveelste sterke popnummer uit en bevestigt haar status keer op keer. En dat op zo een jonge leeftijd

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lady Linn – “Come Out and Play”

Lien De Greef heeft zich nooit laten inpalmen door één stijl, maar is het soort artieste die al heel haar carriere pootjebaad…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Klangstof - "Disguiser"

Klangstof, de Noors/Nederlandse indierockband rond singer-songwriter Koen van de Wardt is stevig op dreef, zo waren ze de eerste Nederlandse band ooit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Why Don't We - "How Do You Love Somebody"

De populaire Amerikaanse jongensgroep Why Don’t We is terug met nieuwe muziek. Vorig jaar bracht de groep hun voorlopig laatste album The…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.