Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish – “come out and play”

De popwereld heeft de volgende wereldster en die is nog maar 16 jaar jong. De groei die Billie Eilish het afgelopen jaar heeft doorgemaakt van opkomende popzangeres tot overal gehypete wereldster, is niet alleen opmerkelijk, maar is ook iets wat niet al te vaak gebeurt. Op Spotify en YouTube haalt ze honderde miljoenen streams & views en ook haar shows verkopen niet slecht. Haar aanstaande tour inclusief een show in Brussel was bijvoorbeeld in twee minuten helemaal uitverkocht. Ongestoord en zonder enige druk dropt ze het ene nummer na het andere en ook vandaag was het prijs voor de fans.

De kern van zowat elk Billie Eilish nummer is een piano of akoestische gitaar waar rond dan beats en elektronische invloeden worden toegevoegd. In “come out and play” komen de twee instrumenten aan bod, maar haar beste instrument is en blijft ook in dit nummer haar mysterieuze, zachte stem. Haar nieuwe single brengt op de één of andere manier een kerstsfeer naar boven door de tederheid en knusheid die haar stem in het nummer uitstraalt. Billie heeft met “come out and play” haar zoveelste sterke popnummer uit en bevestigt haar status keer op keer. En dat op zo een jonge leeftijd

1442 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Luka - "FOMO"

Luka Cruysberghs is voor velen onder ons al lang geen onbekende meer. Na een killerpassage in The Voice, waar ze haast moeiteloos…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GAYLE – “ur just horny”

In een carrière kan het anno 2022 snel gaan. Taylor Gayle Rutherford is amper zeventien jaar jong, maar de Texaanse tiener zit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Dull Boy Johnny - "Room Service"

Dull Boy Johnny is een nieuw groovy project uit de Kempen, geselecteerd voor Humo’s Rock Rally. Met ‘oldschool’ technieken brengen ze muziek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.