Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vistas – “Fade”

Het Schotse indierock drietal Vistas doet het momenteel uitstekend. Hun singles worden steeds met veel enthousiasme onthaald door hun fans en hun tourschema laat blijken dat ze er een druk leven op nahouden. De vorige maanden werkten de drie aan hun nieuwe ep hello, die op een latere datum zal verschijnen. Hun vorige single “Headspace” konden we iets minder waarderen waardoor we onze verwachtingen op het nieuwe materiaal terug naar beneden schroefden. Gelukkig kunnen ze ons met hun nieuwste single “Fade” wel van hun potentieel overtuigen.

De euforiebom die “Fade” is, stelt ons vanaf de eerste seconde op scherp. De bombastische sound vol synths en gitaren vliegt ons rond de oren en we menen zelfs een beetje The Vaccines in het nummer terug te vinden. Frontman Prentice Robertson heeft misschien niet meteen een overweldigende stem, maar dat er kracht en ruwheid inzit, maakt dat op “Fade” ruimschoots goed. Met “Fade” spelen Vistas tamelijk ‘safe’ en is er niet veel vernieuwing terug te vinden in hun sound, maar de manier waarop ze de muziek brengen is desondanks overtuigend en catchy. We zijn al erg benieuwd wat dat op hun nieuwe ep hello gaat geven.

Facebook

20 november 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief