Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles Starcrawler – “Hollywood Ending” en “Tank Top”

Hoe zou het nog met Starcrawler zijn? De vierkoppige band uit LA bracht begin dit jaar hun debuutalbum, geproduceerd door Ryan Adams, uit en ging de rest van het jaar op tournee. Onderweg wisten ze hier en daar een prijs te verzilveren. Nu brengen ze een dubbelsingle uit. A-kant “Hollywood Ending”, waarvoor Ryan Adams opnieuw achter de knoppen zat, stellen we vandaag aan je voor. Het werd opnieuw een nummer in de stijl waar Starcrawler stilaan een patent op heeft: ruige rock met een meezingbaar kantje.

‘”Hollywood Ending” is mijn versie van een gebed,’ verduidelijkt frontzangeres Arrow De Wilde. ‘Ik bid voor ‘Het Einde’. Het einde van leugens, valse vriendschappen en relaties. Ik smeek om een nieuwe start.’ Bij haar gebeden wordt De Wilde omringd door de nodige dosis gitaargeweld. Zijzelf spuwt haar woorden uit, om het op het einde van het nummer op een fluisteren te zetten. Mysterieus.

Met B-kant “Tank Top” serveert Starcrawler nog een explosief extraatje. De band heeft nog geen nieuw album aangekondigd, maar zit duidelijk nog niet meteen om inspiratie verlegen.

Facebook / Twitter / Instagram

19 november 2018

About Author

Matilde Meertens


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter