Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Starcrawler – “Hollywood Ending” en “Tank Top”

Hoe zou het nog met Starcrawler zijn? De vierkoppige band uit LA bracht begin dit jaar hun debuutalbum, geproduceerd door Ryan Adams, uit en ging de rest van het jaar op tournee. Onderweg wisten ze hier en daar een prijs te verzilveren. Nu brengen ze een dubbelsingle uit. A-kant “Hollywood Ending”, waarvoor Ryan Adams opnieuw achter de knoppen zat, stellen we vandaag aan je voor. Het werd opnieuw een nummer in de stijl waar Starcrawler stilaan een patent op heeft: ruige rock met een meezingbaar kantje.

‘”Hollywood Ending” is mijn versie van een gebed,’ verduidelijkt frontzangeres Arrow De Wilde. ‘Ik bid voor ‘Het Einde’. Het einde van leugens, valse vriendschappen en relaties. Ik smeek om een nieuwe start.’ Bij haar gebeden wordt De Wilde omringd door de nodige dosis gitaargeweld. Zijzelf spuwt haar woorden uit, om het op het einde van het nummer op een fluisteren te zetten. Mysterieus.

Met B-kant “Tank Top” serveert Starcrawler nog een explosief extraatje. De band heeft nog geen nieuw album aangekondigd, maar zit duidelijk nog niet meteen om inspiratie verlegen.

Facebook / Twitter / Instagram

Related posts
LiveRecensies

Ryan Adams @ Koninklijk Circus (Cirque Royal): De marathon

Het gebeurt maar zelden dat we met zo’n dubbel gevoel naar een concert gingen zoals gisteren bij Ryan Adams het geval was….
AlbumsRecensies

Starcrawler - She Said (★★★½): Goed gezelschap tijdens het schoolbal

De Californische band Starcrawler treedt verder met een nieuwe bezetting, én een geslaagd derde album om bij deze uit de doeken te…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Daði Freyr, Bizkit Park en acht andere nieuwe namen voor Pukkelpop 2022!

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws voor Pukkelpop. Het slechte nieuws is dat er weer heel wat bands verstek…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.