Features

Dansende Beren Feest #03: Sun Gods

Op vrijdag zeven december organiseert Dansende Beren voor de derde keer een feest! De Beren organiseren dit feest in Barbroos, aan de Gentse Beestenmarkt. Hoe kan het ook anders? Daar gaan drie bands spelen die de moeite waard zijn, maar (nog) niet bekend zijn. Eén van deze bands is Sun Gods. De vierkoppige band is het tweede muziekproject van Brent Buckler, Sander Cliquet, Vincent Lembregts en Marijn Geerts. Hun vorige band  Barefoot And The Shoes is verleden tijd, maar met Sun Gods in het achterhoofd is dat zeker geen slechte zaak. Hoewel ze nog maar drie singles op hun repertoire hebben staan, zijn de Dansende Beren al even grote fan van hun zoete muziek als van honing.

Sun Gods zegt inspiratie te vinden bij The War On Drugs en Peter Gabriel, maar ook invloeden te hebben van Bon Iver, Haim, David Bowie… De muziek van Sun Gods valt met één woord te omschrijven. Schoon. Gewoonweg schoon. De warme stem van Brent Buckler heeft iets zeer uitnodigend en de muziek verbergt iets dromerig in zich. Hoewel hun muziek iets droevig met zich mee brengt, worden wij er alleen maar vrolijk van. Wie van schone muziek en dromen houdt, nodigen wij uit op 7 december is Barbroos! Naast Sun Gods spelen ook nog Baltimore en Mauger.

Zet je aanwezig op ons Facebook-event, meer info over het feest volgt binnenkort!

19 november 2018

About Author

Robbe Rooms


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter