Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar – “Go”

De afgelopen maanden trakteerde Oscar ons op een tweetal nieuwe nummers na een stilte van bijna twee jaar. De Londenaar heeft echter van de tijd gebruik gemaakt om wat aan zijn sound te werken en dat is duidelijk te horen op zijn nieuw materiaal. Op zijn debuutplaat Cut & Paste uit 2016 stond de gitaar nog primair in het geluid van Oscar, maar dat wisselde hij in voor een meer elektronische sound. Vandaag loste Oscar in ieder geval zijn nieuwe single “Go” waarop zijn soundevolutie nog eens duidelijk hoorbaar is.

Van een fijne indiesound is er niet meer veel over op “Go”, maar we krijgen wel een op hiphop gebaseerde track te horen. De lome beat kunnen we in ieder geval appreciëren evenals zijn met autotune bewerkte stem die lekker binnenkomt. “Go” heeft bovendien een chille vibe meegekregen die ons een nieuw facet van Oscar’s talent doet ontdekken. Enerzijds vinden we het natuurlijk jammer dat Oscar afstand neemt van zijn leuke indiesound, maar we moeten ook toegeven dat zijn nieuwe sound ook wel iets heeft. Wanneer we een nieuwe plaat mogen verwachten, is nog onduidelijk, maar daar zal weldra verandering in komen.

Facebook

1987 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Baby Rose - "Go" & "Fight Club" (feat. Georgia Anne Muldrow)

Nadat Baby Rose in 2017 een mixtape uitbracht, kon ze al snel op aandacht van grotere artiesten zoals Kehlani en J. Cole…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Acid – “Go, Acid!” (feat. Joost & Apson)

Nathan Vandergunst, beter bekend onder zijn pseudoniem Acid, is al sinds 2013 een van de grootste Vlaamse YouTubers. De jongeman uit Blankenberge…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar Scheller feat. Lily Allen - "1%"

We hebben al lang moeten wachten op nieuwe muziek van Oscar Scheller, maar sinds kort is hij er opnieuw. Zijn comeback ging…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.