Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles K Á R Y Y N – “Segment & The Line” & “Today, I Read Your Life Story 11:11”

De Syrische / Amerikaanse muzikante K Á R Y Y N liet de afgelopen maanden al een aantal bijzonder intense nummers neer druppelen. Op haar Quanta releases maken we kennis met haar experimentele elektronica en etherische vocals, maar in de stille wateren van haar muziek reikt altijd een diepe betekenis: van haar jeugdherinneringen in Aleppo tot de mystieke verbintenis tussen mensen. Het leverde haar al veel bewondering op, ook van artiesten als Björk en de legendarische performance kunstenares Marina Abramović.

Haar nieuwe dubbele single Quanta 11:11 bevat weer twee intrigerende songs. Op “Segment & The Line” vertolkt ze haar reflecties op een manier die zowel afstandelijk als doordringend is. K Á R Y Y N’s krachtige vocals zijn volledig verweven met de galmende synths en vullen de ruimte die ze creëert met haar wijde muziek.

“Today, I Read Your Life Story 11:11” klinkt een stuk organischer dan het voorgaande nummer. De elektronica klinkt warmer, trager en meer dreunend. Maar net zoals op haar voorgaande muziek weet K Á R Y Y N een gevoel van onbehagen te creëren. “Today you’re sad and lonely, you never thought this could be”, klinkt het terwijl haar falsetto in de achtergrond galmt. Opnieuw een indrukwekkende dubbele single van dit talent.

Related posts
LiveRecensies

Apparat @ Ancienne Belgique (AB): De muziek laten spreken

De Duitser Sascha Ring deed als Apparat de eerste keer ons land aan sinds de splitsing van Moderat. Ondanks dat het zondagavond…
LiveRecensies

BRDCST Dag 1: K Á R Y Y N, We Like We en Ameel Brecht

De vierde editie van BRDCST is goed en wel van start gegaan. Het is elk jaar opnieuw uitkijken naar het indoor ontdekkingsfestival…
AlbumsRecensies

K Á R Y Y N - THE QUANTA SERIES (★★★★½): Menselijkheid in abstractie

Rond de muziek van de Syrisch-Armeens-Amerikaanse K Á R Y Y N hangt een zweem van mysterie. Sinds een tweetal jaar duikt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.