Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The FEVER 333 – “Burn It”

© Chris Cuffaro

Sinds 2017 wervelen Jason Aalon Butler, Steve Harrison en Aric Improta als een wervelwind door de rockwereld. Vooral Jason Aalon Butler zal bij velen een belletje doen rinkelen door zijn verleden als frontman van de post-hardcore band Letlive. Dit jaar stonden de drie voor het eerst in België op de planken en speelden ze de Lift op Pukkelpop helemaal aan flarden met hun energieke set. In maart van dit jaar losten ze een eerste ep met Made an American, maar op verdere nieuwe muziek bleef het wachten tot vandaag. De band uit Los Angeles maakte vandaag immers bekend dat op 18 januari hun debuutplaat STRENGTH IN NUMB333RS zal verschijnen. Het stevige “Burn It” is alvast de eerste voorbode van de plaat.

De intro van “Burn It” doet al vermoeden dat het nummer ruig en stevig te keer zal gaan en dat is ook exact wat er op “Burn It” gebeurt. Een golf van bombastische gitaren en scherpe beats worden onze richting ingestuurd in het refrein dat meteen weet te blijven hangen. Het drietal van The FEVER 333 zorgt bovendien op “Burn It” opnieuw voor een boeiende en vlijmscherpe mix van hiphop en hardcore punk waarop we Jason Aalon Butler al helemaal zien losgaan op het podium. Wij kijken nu al erg uit naar de volgende mokerslag van The FEVER 333 en natuurlijk ook naar hun debuutplaat.

Volgende week vrijdag speelt FEVER 333 in het voorprogramma van Bring Me The Horizon in de Lotto Arena.

Facebook

9 november 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter