Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Thaïti – “Pink Jungle”

De warme zomermaanden vol lekker eten, drinken en dansen, liggen al weer even achter ons. Niet getreurd, want met “Pink Jungle” laat de Nederlandse band Thaïti de temperatuur met gemak een paar graden stijgen. Of kwam dat omdat we toch echt niet stil konden blijven staan op de exotica-pop van onze Noorderburen? In het voorjaar komt de band met z’n debuutplaat, maar om al even in de sfeer te komen – en vooral om die koude wintermaanden door te komen – kregen we alvast een eerste single.

“Pink Jungle” is geïnspireerd door de fotoserie ‘Infra’ van Richard Mosse. Een land in oorlog werd daarmee vastgelegd in een soort van surrealistische roze-paarse wereld, ‘een wereld waarin de dansvloer en het slagveld tegen elkaar opbotsen’, aldus de band. Die dromerige sfeer weet Thaïti ook vast te leggen in deze nieuwe single. “Pink Jungle” voelt vrij en kleurrijk aan door het gevarieerde gebruik van instrumenten. We dagen je uit om op alle kleine geluidjes in het nummer te letten! De heupen schakelen al snel naar standje ‘zeer losjes’ door de dansbare ritmes die op een of andere manier ook een nostalgisch geluid bevatten. Het nummer bouwt op naar een puur feest en dat horen we graag!

Facebook / Instagram

9 november 2018

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter