Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single NTREK – “Felip” (feat. Brihang & JTOTHEC)

Ntrek

Een West-Vlaams hiphopnummer met de titel “Felip”, dat moet wel over Flip Kowlier gaan, toch? Niet dus. Met de tweede single van hun aankomende plaat bewijzen de jongens van NTREK dat er een nieuwe wind waait door West-Vlaanderen.

Het laatste wapenfeit van de Roeselaars/Kortrijkse groep, bestaande uit rappers Roeland Horré (Baadasssss) en Dieter Meeuws (Cfour), beatmaker Ljipe Truken en DJ Mr Brown, dateert van 2012. Maar nu de Belgische hiphop volop boomt, eist ook NTREK zijn plaats terug op. Voor “Felip” riepen ze de hulp in van goede vrienden Brihang en JTOTHEC, die eerder dit jaar ook al te horen was op NTREKs eerste single “Nieuwe Wind”.

Met een lekker meezingbaar, soulful refrein bovenop een vette groove drukt JTOTHEC ook duidelijk zijn stempel op “Felip”. De doordachte rapstrofes ademen dan weer pure hiphop. Voeg daar nog een cameo van Kowlier aan toe en je krijgt van het beste wat West-Vlaamse hiphop anno 2018 te bieden heeft.

Het album Calping verschijnt op 30 november bij Fake Records. Op 1 december stelt NTREK de plaat live voor in De Kreun in Kortrijk.

ntrek.be / Facebook / Instagram / Twitter

9 november 2018

About Author

Miguel Devriese


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single NTREK – “Felip” (feat. Brihang & JTOTHEC)”

  1. Sophia schreef:

    Ewel ik had nog nooit van hen gehoord maar wat een vette plaat zeg !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter