Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lyves – “Tell Me That You Feel It Too”

Meer dan honderdduizend Belgen zagen Lyves al aan het werk, maar toch lijkt ze haar grote doorbraak nog voor de boeg te hebben. De Londense zangeres opende in 2017 elke Europese show van megaband Coldplay, maar in het Koning Boudewijnstadion botste haar dromerige indiepop net iets te veel met de kille sfeer van het stadion, waardoor haar show al snel in de vergetelheid geraakte. Iets wat enorm te betreuren valt, want Lyves brengt enorm muzikale en poëtische melodieën die elke dag kunnen opfleuren.

“Tell Me That You Feel It Too” is het vierde hoofdstuk van Lyves’ Eight Chapter project. Over een tijdspanne van acht maanden brengt de Britse elke maand een nieuw nummer uit, waarmee ze de schoonheid van haar alt-pop weet te benadrukken. Het vierde hoofdstuk kent zoals de voorgangers een enorm mooie opbouw en weet vooral met een symfonisch, maar doch ingetogen refrein te overtuigen. De subtiele elektronische invloeden zijn ook deze keer de kers op een fantastisch mooie taart, die de honger van je hart en ziel stilt.

8 november 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter