Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Benny Blanco & Calvin Harris – “I Found You”

Amerikaanse popproducer Benny Blanco heeft blijkbaar de smaak te pakken. Na jaren achter de schermen te werken (lees: als producer), bracht hij dit jaar eindelijk zijn eerste solosingle uit. Het nummer “Eastside” samen met Khalid en Halsey was een daverend succes en dat vertaalde zich in duizelingwekkende luistercijfers: meer dan 500 miljoen keer werd het nummer al gestreamd op Youtube en Spotify. Niet slecht dus voor een debuutsingle.

Met “I Found You” probeert Blanco dus een vervolg te breien aan dat succesverhaal. Dat moet hij opnieuw niet alleen doen, ditmaal krijgt hij de hulp van niemand minder dan Calvin Harris. Voor de gelegenheid verleent Harris nog eens zijn eigen stem aan een nummer, als vanouds dus. “I Found You” is een housenummer met een heerlijke retro-vibe. Het nummer heeft niet echt een verassende drop maar is wel ideaal om door je boxen te pompen tijdens een autoritje.

Of we binnenkort ook een langspeler mogen verwachten van Benny Blanco, is momenteel nog niet zeker. Naar alle waarschijnlijkheid mogen we in de toekomst wel nog meer solo-materiaal van hem verwachten.

Website / Instagram / Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "New To You" (feat. Normani, Tinashe & Offset)

Het is nog maar twee weken geleden sinds Calvin Harris uitpakte met wat gerust de samenwerking van de zomer genoemd mag worden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "Stay With Me" (feat. Halsey, Justin Timberlake & Pharrell Williams)

We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar Calvin Harris heeft eindelijk nog eens een nieuw album af. De Schotse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.