Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single LSD (Labrinth, Sia & Diplo) – “Mountains”

De nieuwe supergroep LSD is bezig aan een indrukwekkend debuutparcours. Hun laatste single “Thunderclouds” werd al meer dan 200 miljoen keer gestreamd en ook “Genius” en “Audio” werden druk beluisterd. Het recept is simpel: Diplo zorgt voor de muziek en Labrinth en Sia verlenen hun fantastische stemmen. Succes gegarandeerd!

“Mountains” is de vierde single die we van het -nog steeds- kersverse trio te horen krijgen. Het nummer bouwt verder op de sound uit de vorige singles. Vooral de strofes passen perfect binnen het zeemzoeterige plaatje. Het refrein is opnieuw erg repetitief waardoor het snel in je hoofd blijft hangen. Ongetwijfeld wordt ook deze single opnieuw een hit.

Binnenkort zou er ook een volledig album uitgebracht worden van het drietal. Nog even wachten op een officiële datum, maar lang zal het alleszins niet meer duren.

Website / Facebook

1 november 2018

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter