Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Ross From Friends – “Squaz”

Niet alleen zijn artiestennaam en uiterlijk zijn eerder aan de opvallende kant, ook zijn muziek valt niet vast te pinnen onder een bepaald genre. Ross From Friends brengt electronica op vaagst: duistere synths, vage stemmen en knetterende beats. Vorig jaar bracht hij zijn debuutalbum uit, genaamd Family Portrait. Die sloeg meer dan aan want als gevolg daarvan kon Ross From Friends vertrekken op een tour rond de wereld, die ook halt hield in onze AB. Daar maakte hij een verpletterende indruk, een naam om in het oog te houden dus in de wereld van electronica en dance.

Zijn debuutplaat is nog geen drie maanden oud, en we krijgen al nieuwe muziek in de vorm van “Squaz”. “Squaz” mag zich een typisch Ross From Friends-nummer noemen: een beat die genadeloos verder knalt terwijl de chopped vocals zich moeiteloos tussen de subtiele synths en samples laten smelten. Tegen het slot kan Ross From Friends niets anders doen dan de boel nog één maal helemaal te laten ontploffen. Fijne single, maar we missen hier het donkere kantje dat wel aanwezig was op zijn uitstekende debuutplaat Family Portrait.

Facebook

26 oktober 2018

About Author

Bauke de Langhe


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief