Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Capsize – “Blind”

Slechts een maand na de release van hun vorige single, heeft de melodische post-hardcore band Capsize een nieuwe single uitgebracht onder de naam “Blind”. Het nummer werd geproduced door Matt Good van de band From First To Last en volgt de recent uitgebrachte single “Fragile” op. Met “Blind” kondigt Capsize ‘The Burn Away Tour’ aan, startende eind november dit jaar in samenwerking met Thousand Below en Dead Lakes.

Het nummer biedt dezelfde stijl die we gewoon zijn van Capsize in een iets verfijnder jasje. De ruwe vocals en stevige riffs zijn nog steeds aanwezig, maar alles klinkt toch net iets cleaner waardoor het karakter van Capsize ergens verlies lijdt. Waarschijnlijk hoopt de band hiermee een iets breder publiek te bereiken om zo een grotere naam voor zichzelf te creëren. Wat op zich geen slechte zaak is als ze er in slagen hun identiteit te bewaren.

“Blind” is geen typisch geval van pop-punk goes pop maar het is toch in spanning afwachten op de release van het volledige album. Waar wij, zelfs met de winter in aantocht, warm voor staan.

24 oktober 2018

About Author

Aaron Roelants


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief