Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Normani & Calvin Harris – “Checklist” ft Wizkid & “Slow Down”

We kunnen de Schotse producer Calvin Harris zonder gêne een van de meest succesvolle artiesten van zijn generatie noemen. In het verleden verzamelde hij al hits in overvloed, denk maar aan “I Need Your Love”, “Feel So Close” en “This Is What You Came For”. Maar ook dit jaar wist de 34-jarige Schot al succesvol te zijn. Hij scoorde onder meer al een hit met “One Kiss” samen met Dua Lipa en ook “Promises” samen met Sam Smith deed het erg goed.

Ditmaal doet hij het dus twee keer samen met Normani, die we natuurlijk kennen als lid van Fifth Harmony. Haar eerste solo-single “Love Lies” samen met Khalid leverde haar prompt meer dan 400 miljoen streams op. Nu krijgt ze de kans om samen te werken met de grote Calvin Harris.

Op de eerste single “Checklist” krijgen we naast Normani ook de Nigeriaanse zanger Wizkid te horen. Het nummer is dan ook erg dancehall geïnspireerd. Calvin Harris serveert ons enkele heerlijke afrobeats terwijl Normani en Wizkid voor de zwoele teksten zorgen. Een regelrecht schot in de roos. Op “Slow Down” is Normani dan weer veel dichter bij haar comfortzone gebleven. Het is een nummer dat zomaar op de plaat van Fifth Harmony had kunnen staan, niet dat het daarom slecht is natuurlijk. De productie van Calvin Harris weet ons namelijk net genoeg te boeien. Al bij al toch twee zeer geslaagde samenwerkingen!

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "New To You" (feat. Normani, Tinashe & Offset)

Het is nog maar twee weken geleden sinds Calvin Harris uitpakte met wat gerust de samenwerking van de zomer genoemd mag worden,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "Stay With Me" (feat. Halsey, Justin Timberlake & Pharrell Williams)

We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar Calvin Harris heeft eindelijk nog eens een nieuw album af. De Schotse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.