Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe singles Normani & Calvin Harris – “Checklist” ft Wizkid & “Slow Down”

We kunnen de Schotse producer Calvin Harris zonder gêne een van de meest succesvolle artiesten van zijn generatie noemen. In het verleden verzamelde hij al hits in overvloed, denk maar aan “I Need Your Love”, “Feel So Close” en “This Is What You Came For”. Maar ook dit jaar wist de 34-jarige Schot al succesvol te zijn. Hij scoorde onder meer al een hit met “One Kiss” samen met Dua Lipa en ook “Promises” samen met Sam Smith deed het erg goed.

Ditmaal doet hij het dus twee keer samen met Normani, die we natuurlijk kennen als lid van Fifth Harmony. Haar eerste solo-single “Love Lies” samen met Khalid leverde haar prompt meer dan 400 miljoen streams op. Nu krijgt ze de kans om samen te werken met de grote Calvin Harris.

Op de eerste single “Checklist” krijgen we naast Normani ook de Nigeriaanse zanger Wizkid te horen. Het nummer is dan ook erg dancehall geïnspireerd. Calvin Harris serveert ons enkele heerlijke afrobeats terwijl Normani en Wizkid voor de zwoele teksten zorgen. Een regelrecht schot in de roos. Op “Slow Down” is Normani dan weer veel dichter bij haar comfortzone gebleven. Het is een nummer dat zomaar op de plaat van Fifth Harmony had kunnen staan, niet dat het daarom slecht is natuurlijk. De productie van Calvin Harris weet ons namelijk net genoeg te boeien. Al bij al toch twee zeer geslaagde samenwerkingen!

23 oktober 2018

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter