Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Normani & Calvin Harris – “Checklist” ft Wizkid & “Slow Down”

We kunnen de Schotse producer Calvin Harris zonder gêne een van de meest succesvolle artiesten van zijn generatie noemen. In het verleden verzamelde hij al hits in overvloed, denk maar aan “I Need Your Love”, “Feel So Close” en “This Is What You Came For”. Maar ook dit jaar wist de 34-jarige Schot al succesvol te zijn. Hij scoorde onder meer al een hit met “One Kiss” samen met Dua Lipa en ook “Promises” samen met Sam Smith deed het erg goed.

Ditmaal doet hij het dus twee keer samen met Normani, die we natuurlijk kennen als lid van Fifth Harmony. Haar eerste solo-single “Love Lies” samen met Khalid leverde haar prompt meer dan 400 miljoen streams op. Nu krijgt ze de kans om samen te werken met de grote Calvin Harris.

Op de eerste single “Checklist” krijgen we naast Normani ook de Nigeriaanse zanger Wizkid te horen. Het nummer is dan ook erg dancehall geïnspireerd. Calvin Harris serveert ons enkele heerlijke afrobeats terwijl Normani en Wizkid voor de zwoele teksten zorgen. Een regelrecht schot in de roos. Op “Slow Down” is Normani dan weer veel dichter bij haar comfortzone gebleven. Het is een nummer dat zomaar op de plaat van Fifth Harmony had kunnen staan, niet dat het daarom slecht is natuurlijk. De productie van Calvin Harris weet ons namelijk net genoeg te boeien. Al bij al toch twee zeer geslaagde samenwerkingen!

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris & The Weeknd - "Over Now"

Het zou geen schande zijn om The Weeknd een van dé artiesten van 2020 te noemen, want Abel Tesfaye was werkelijk overal….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Love Regenerator (aka Calvin Harris) & Steve Lacy - "Live Without Your Love"

De naam Love Regenerator zegt je misschien niet veel, maar bij Calvin Harris gaat er ongetwijfeld een belletje rinkelen. Onder zijn eigen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid - "Up All Night"

De Amerikaanse singer-songwriter Khalid Donnel Robinson, beter gekend als Khalid, begon zijn carrière door muziek te plaatsen op SoundCloud en werd ontdekt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.