Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Curtis Harding – “Where We Are”

© CPU – Joost Van Hoey

Bijna een jaar geleden verscheen het geweldige Face Your Fear van Curtis Harding. Dat hij in de tussentijd niet stilzat, bewees zijn uitgebreid tourschema waarvan wij hem op Rock Werchter aan het werk zagen. Hij ging ook mee op tour met Lenny Kravitz, wat hem grote podia opleverde en een groter publiek. Dat hij nog tijd heeft om muziek te schrijven, lijkt bijna een wonder. Vandaag verschijnt zijn tweede post-Face Your Fear single “Where We Are” en dat is er eentje om duimen en vingers bij af te likken.

Net geen acht minuten gaat Harding door op “Where We Are” en dat weten wij wel te appreciëren. Het begint als een soulvol nummer, maar explodeert al snel in een geniale souljam die ons euforisch maakt. Na vijf minuten krijgen we zelfs een heuse outro vol orgels en blaasinstrumenten die het geheel heel energiek doet overkomen. Een episch einde dus, maar ook de rest van de song mag er zijn. Met de unieke vocals van Harding en de laidback sfeer in het begin, krijg je al meteen zin om zwoel te gaan dansen. Curtis Harding is uniek en toont met “Where We Are” waarom hij zo sterk is.

Op 11 november speelt de man in De Roma in Antwerpen.

17 oktober 2018

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief