Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Netsky & David Guetta – “Ice Cold”

Dat Boris Daenen, beter gekend als Netsky, goede vrienden is met David Guetta is geen geheim meer. De twee wereldsterren werkten onlangs nog samen aan het nieuwste album ‘7’ van Guetta dat op 14 september uitkwam. Op dat album staan onder andere de wereldhits “Don’t Leave Me Alone” (samen met Anne-Marie) en “Flames” (samen met Sia). Tot nu toe was het echter wachten op een gezamenlijke single van de twee producers, maar daar komt nu verandering in.

“Ice Cold” is hun eerste wapenfeit en brengt meteen herinneringen naar boven. Het duo gebruikt de iconische stem van de jaren 70 hit “Cold As Ice” als toneel voor een indrukwekkende festival track. Met een build-up die ons doet terugdenken aan de beginperiode van Netsky en een drop die eender welk mainstage podium zou wegblazen, brengen Netsky en David Guetta ons een heel degelijk nummer dat we nog regelmatig gaan horen. Na het heel zomerse “Téquila Limonada” is deze single een aangename afwisseling voor de Netsky fans en laat ons hopen dat er nog meer van deze tracks aankomen.

Facebook / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galantis, David Guetta & Little Mix - "Heartbreak Anthem"

De laatste maanden waren zeer turbulent voor de vrouwen van Little Mix. Jesy verliet de groep, en Leigh-Anne verloofde zich en geraakte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia & David Guetta - "Floating Through Space"

Zowel Sia als David Guetta bewezen in het verleden al verschillende keren dat ze weten hoe hits te scoren. De twee werkten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martin Garrix & Tove Lo – “Pressure”

Martin is back on track! Acht maanden na zijn laatste release brengt hij nu “Pressure” uit én dit samen met de Zweedse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.