Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dylan Cartlidge – “Wishing Well”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dylan Cartlidge – “Wishing Well”

Dylan Cartlidge is een artiest die we nu al een aantal maanden volgen en een grote kanshebber is om ’the next big thing’ in 2019 te worden. De Londenaar, die alternatieve hiphop maakt, heeft in het verleden al samengewerkt met Jamie T voor zijn vorige single “Up & Upside Down” en dat leverde hem terecht heel wat aandacht op. Dylan Cartlidge werkte de laatste maanden weer intensief aan nieuw materiaal, maar we moesten toch iets langer wachten dan we hadden gedacht. In ieder geval loste hij vandaag alvast zijn nieuwe single “Wishing Well” die opnieuw veelbelovend klinkt.

Het leuke aan “Wishing Well” is dat het opnieuw de typische sound van Dylan Cartlidge bevat waarbij hiphop en alternatieve invloeden haast geniaal worden verwerkt in een soort van nieuw genre. Dylan beschikt dan ook over een heel speciaal stemgeluid dat heel aimabel klinkt en “Wishing Well” nog een tikkeltje catchier maakt. Melodisch gezien gebeurt er heel wat op “Wishing Well” en dat zorgt ervoor dat de spanningsboog van het nummer steeds gespannen staat. We zijn alvast benieuwd wat Dylan nog allemaal klaar heeft staan, maar zolang verzoeten we het wachten met een opnieuw leuk nummer.

Facebook

2028 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sundara Karma - "Wishing Well"

Bands met een geheel eigen sound gaan of de geschiedenisboeken in, of verdwijnen in de niche waarin ze de absolute top vormen….
InstagramLiveRecensies

Superorganism @ Botanique (Rotonde): Een zootje ongeregeld

Soms gaan de dingen des levens niet helemaal zoals gehoopt, maar dat betekent daarom niet dat je bij de pakken moet blijven…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Danger Mouse & Black Thought - "Because" (feat. Joey Bada$$, Russ & Dylan Cartlidge)

Danger Mouse en Black Thought zijn twee van de meest getalenteerde, maar onderschatte artiesten van de hiphopwereld. Ze hebben hun fans jaren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.