Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vistas – “Headspace”

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vistas – “Headspace”

Het is alweer een tijdje geleden dat de Schotse band Vistas een nieuw nummer losten. De indierockband behaalt ondertussen met hun nummers met gemak de kaap van de miljoen op Spotify en ook hun liveshows worden met veel enthousiasme onthaald. De band uit de Schotse hoofdstad bestaande uit Prentice Robertson, Dylan Rush, Jamie Law en Graham McDonnald werkt hard verder aan hun carrière en dus doken ze de afgelopen maanden nog eens de studio in om hun nieuwe ep hello af te werken. De eerste single van die ep “Headspace” verscheen nu.

“Headspace” is een vrolijke indierocksingle geworden die wat luisterbeurten nodig heeft om te kunnen boeien. De sound van de band is dan wel verfrissend, maar “Headspace” blijft in het begin moeilijk plakken door iets te oppervlakkig te klinken. Het refrein mist bovendien wat aan punch en kracht om ons van de sokken te blazen, iets wat hen met hun vorige singles wel lukte. De gitaar klinkt iets te zwakjes en wordt grotendeels overstemd door de synthesizer. Onze verwachtingen waren misschien iets te hoog gespannen voor de nieuwe van Vistas, maar de band heeft wel genoeg talent om het nog ver te schoppen.

Facebook

2073 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Mickael Karkousse: 'Ik zie mezelf eerder als scenarist, dan songschrijver'

Kortrijk is een onvermijdelijke broeihaard van talent, waarbij Goose tot de absolute muzikale heersers horen van de stad en ver daarbuiten. Naast…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baekhyun - "Hello"

Baekhyun debuteerde als lid van de Zuid-Koreaanse groep EXO, maar ondertussen is hij meer dan enkel dat. Hij acteert ook af en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ichiko Aoba - "Hello"

Al spreken we geen Japans, toch laten we ons altijd raken door de muziek van Ichiko Aoba. Deze folkartieste laat zich inspireren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.