Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Portland – “Lucky Clover”

Portland werd in januari gekroond tot laureaat van De Nieuwe Lichting 2018 van Studio Brussel. Met hun dreampop single  “Pouring Rain” wisten Sarah Pepels en Jente Pironet iedereen te overtuigen. Dit najaar gaat de band op tour door Vlaanderen met al een uitverkochte AB, Het Depot en Cactus op het programma. Als voorsmaakje op die tour krijgen we nu een tweede single van de band te horen genaamd “Lucky Clover”.

Break up’s doen altijd pijn en dat heeft zanger Jente duidelijk geweten. “Lucky Clover” is het resultaat van een stukgelopen relatie. Hoe pijnlijker het afscheid, des te mooier het eindresultaat. Dat Jente en Sarah een ideaal muzikaal duo zijn, wordt nogmaals duidelijk, hun meerstemmigheid is iets om bij weg te smelten. De rest van het nummer is relatief simpel gehouden waardoor we ons automatisch focussen op de tekst. Enkel de drums en strijkers zorgen voor een extra dramatisch effect. Dat Portland breekbaar talent heeft, wordt met deze nog maar eens bewezen. Hopelijk levert dat klavertje hen ook nog meer geluk op in de toekomst van de carrière.

Facebook 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Muzieknieuwtjes

Kids with Buns, Ramkot en The Haunted Youth winnen De Nieuwe Lichting 2021!

Door corona zijn er veel zekerheden weggevallen de afgelopen maanden, maar gelukkig behoort De Nieuwe Lichting daar niet toe. Een van de…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kids With Buns – “bad grades”

Twee keer goed nieuws over Kids With Buns vandaag: de band behoort tot de negen finalisten van De Nieuwe Lichting van Studio…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fabian Rasti - "Brazil"

Vandaag debuteert Fabian Rasti, je misschien wel bekend als zanger en gitarist van de Gentse band Pavlove, met de single “Brazil”. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.