Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Greta Van Fleet – “Anthem”

Het is bijna een jaar geleden dat Greta Van Fleet hun eerste single uitbracht. Er volgenden al twee EP’s en op 19 oktober komt hun debuutalbum. Greta Van Fleet (Led Zepplin 2.0 volgens sommigen) is een rockband uit Michigan, maar is al wereldwijd gekend. Op een jaar tijd tourden ze al verschillende keren door Amerika. Tijdens een eerdere Europese tour speelde ze ook in de AB en op 27 oktober staan ze er weer. Het optreden is al lang uitverkocht en dat nog voor hun eerste album Anthem of the Peaceful Army in de winkelrekken ligt.

In tegenstelling tot “Lover, Leaver” en “When The Curtain Falls” is “Anthem” helemaal geen stevig rocknummer. Voor dit nummer nemen de jongens er hun akoestische gitaar bij. Het is eens iets anders, maar het valt ook in de smaak.  “Anthem” is een nummer voor aan het kampvuur en op het einde zingt iedereen mee als een koortje. Het nummer is misschien niet zo ruw als al het voorgaande werk van Greta Van Fleet, maar met dit nummer tonen de jongens hun zachte kant. Stoere jongens met een zachte kern dus.

FacebookInstagramWebsite

584 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dans Dans - “Cinder Bay”

Je mag allang alle mogelijke genres in een blender steken, maar hoe brouw je er consequent een cocktail mee die niet alleen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chevelle - "Remember When"

Al twee decennia lang is Chevelle de ultieme band voor zij die houden van stevige muziek zonder te veel gebrul. Het alternatieverocktrio…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Voodoos - "It's Your Life"

Voodoos, dat is de naam van de band die de indierockwereld aan het overnemen is. De band heeft vier leden: zanger en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.