Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Robyn – “Honey”

Robyn is back. De Zweedse popster kondigde eerder deze week de volledige tracklist van haar nieuwe album aan en vandaag volgt na “Missing U” een tweede nieuwe single. Titeltrack “Honey” werd zo’n twee jaar geleden al uitgebracht ter ere van de HBO televisiereeks Girls. Na de verkorte versie krijgen fans van Robyn nu zowel een single edit als een albumversie voorgeschoteld. Honey – het album – zal in zijn volledigheid te beluisteren zijn op 26 oktober.

“Honey” is geen fistpumping break up-song, maar een sferisch ‘in the moment’ lied. Het ritme, de warme stem van Robyn en de zachte synths geven “Honey” een zeemzoet kantje. De duidelijk dubbelzinnige tekst doet de temperatuur alleen maar stijgen. “Honey” is geen radiohit, maar eentje om echt in te verdrinken. Of zoals Robyn het zo mooi verwoord: ‘Down in the deep the honey is sweeter.’

Tracklist Honey

1. Missing U
2. Human Being [feat. Zhala]
3. Because It’s In The Music
4. Baby Forgive Me
5. Send To Robin Immediately
6. Honey
7. Between The Lines
8. Beach2k20
9. Ever Again

26 september 2018

About Author

Emma Vierbergen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief