Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Oscar And The Wolf – “On Fire”

Na een intens jaar en een hectische festivalzomer met onder meer shows op Pukkelpop en Werchter Boutique, brengt Oscar And The Wolf vandaag een eerste nieuwe single uit sinds hun laatste langspeler Infinity. Het nummer was al een vaste waarde in de festivalsetlist van de band rond Max Colombie en nu wordt het dus ook als single uitgebracht. Volgens Colombie zelf moet het nummer je doen terugdenken aan de nostalgische zomers van vroeger.

Dat “On Fire” een zomers tripje terug naar het verleden is, daar zijn we het volledig mee eens. Ver in het verleden hoeven we alvast niet te gaan want ook de zomer van 2018 zit er alweer op. Voor Oscar And The Wolf betekent dit dan ook het orgelpunt van een fantastisch festivalseizoen. Zeker hun show op Pukkelpop was een regelrecht schot in de roos. “On Fire” fungeert dan ook als een heerlijk zoete kers op de taart. Een funky nummer zoals we dat nog niet echt kregen van Oscar And The Wolf. Tijd voor een paar weekjes welverdiende vakantie.

Lang zal Colombie zijn stem echter niet kunnen laten rusten want op 26 en 27 oktober staat hij met zijn band alweer in het Sportpaleis. Enkel voor de show van 27 oktober zijn er nog kaarten te verkrijgen. Wacht dus niet te lang als je de wolf dit jaar nog eens live wil horen huilen.

Website / Twitter / Facebook

24 september 2018

About Author

Jonas Verstichel


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief