Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single scarlxrd – “I NEED SPACE”

De Birminghamse rapper scarlxrd is zeker één van de productievere hip hop artiesten van het moment. Net voor de zomer kwam hij nog met DXXM en bewees hij dat zijn mix van metal en hip hop ook een groot publiek kan aanspreken. Tussen de optredens van deze zomer door schreef lxrd ook aan wat nieuwe nummers en lost hij na “HXW THEY JUDGE” en “TELL ME YXU LXVE ME” alweer een derde nieuwe nummer met het korte “I NEED SPACE”.

Iedereen die al wat vertrouwd is met scarlxrd weet al dat hij graag en vaak gebruik maakt van stevige beats en dat is ook op “I NEED SPACE” niet anders. Bovendien schreeuwt hij op “I NEED SPACE” weer aardig de longen uit het lijf en blijft het ons verbazen hoe de stembanden van scarlxrd dat blijven volhouden. Doordat het nummer ook kort gehouden werd, heeft “I NEED SPACE” genoeg spanning in zich om te blijven boeien. We zijn in ieder geval al benieuwd of we volgende week opnieuw een nieuw nummer van scarlxrd krijgen!

Facebook

16 september 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief