Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jacle Bow – “Mysterious Guy”

‘The word’s out!’ Twee jaar geleden blies Jacle Bow ons weg met hun vurig debuut en instant radiohits zoals ”Rightless” en “Suit Yourself”. Ze veroverden hun plaatsje met flirterige vocals en swingende gitaren. De bouwstenen van wat een jaar later het ultieme Belgische rockalbum werd. Vandaag houdt Jacle Bow zich trouw aan de flirteringe oohs en aahs. In ”Mysterious Guy” kiest de band voor een minder rauwe rocksound, zoals te horen was op hun debuut What’s All the Mumble About.

Met een speelse lustigheid spat het plezier er nog evenveel vanaf als in 2016. Alleen is er nu meer plaats gekomen voor drums en synths, die meteen ook de spotlight stelen. Nog altijd even rock ‘n’ roll, maar dan in een net wat meer glimmend jasje. Het is wachten tot op hun tweede langspeler, waar niemand minder dan Raymond Van Het Groenewoud aan heeft meegewerkt. Wij zijn alvast benieuwd en knippen ondertussen met onze vingers op deze stijlvolle knaller.

16 september 2018

About Author

Eva Vanderstricht


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief