Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Hooverphonic – “Uptight”

Een dikke 23 jaar geleden is Hooverphonic opgericht en scoorde de Belgische band de ene hit na de andere. Met Geike Arnaert en Noémie Wolfs vierde de band zijn grootste successen, maar ook met een nieuwe frontvrouw lijkt succes gegarandeerd. Luka Cruysberghs overtuigde Alex Callier tijdens het vorige seizoen van The Voice van haar talent en won uiteindelijk de show. Terwijl het voor velen bij de winst of deelname blijft, heeft Luka dus een plekje in één van de succesvolste bands van België weten te pakken. De eerste single “Romantic” kon alvast op mooie woorden rekenen.

De nieuwe single “Uptight” is nog maar de tweede voorsmaak die we van het nieuwe album Looking For Stars krijgen. Het nummer was al set-afsluiter tijdens hun show op Crammerock, waar Luka haar Belgisch festivaldebuut vierde. De song heeft een grotere dynamiek dan we van Hooverphonic kennen en klinkt helemaal anders. De melodie lijkt op een ringtoon van een telefoon en ook de ietwat monotoon gehouden zangpartijen weten niet echt te overtuigen. Terwijl “Romantic” voor mooie kritieken zorgde, zal de nieuwste release het een pak minder doen.

Op 28 december stelt Hooverphonic hun nieuwe album in de Lotto Arena voor.

14 september 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter