Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Che Lingo feat. Mick Jenkins – “No Sidekicks”

De Britse rapscene wordt grotendeels gedomineerd door het subgenre grime, maar toch blijven er steeds weer getalenteerde rappers opkomen die meer de Amerikaanse kant uitgaan. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe Londonse sensatie Che Lingo, die onlangs nog twee uitverkochte shows speelde in zijn thuisstad. Zijn ambities rijken ver dus verbaasd het niet dat hij driftig verder werkt aan nieuwe nummers. Vandaag krijgen we alvast een gloednieuwe single “No Sidekicks”, waarop ook de ons niet onbekende Amerikaanse rapper Mick Jenkins te horen is.

Voor een rapnummer ongewone manier wordt “No Sidekicks” geopend door een piano. Aangevuld door een beat volgt al snel de strofe die onder handen genomen werd door Mick Jenkins. Toch is het vooraal Che Lingo zijn stuk die ons het meest weet te overtuigen met zijn flow en woordkeuze. Ook de chorus kunnen we smaken omdat die een echte oorworm is die je al snel kan meerappen. Bovendien passen Mick Jenkins en Che Lingo op vlak van flow en stemgeluid wel goed bij elkaar. Een met andere woorden sterk nummer van Che Lingo en Mick Jenkins waarmee vooral eerstgenoemde een grote stap weet te zetten.

Facebook

14 september 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Newsletter