Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WWWater – “Screen”

Charlotte Adigéry, beter bekend onder de artiestennaam WWWater, bracht vandaag een nieuwe single uit. Ze liet lang op dit nieuwe nummer wachten, want in Humo vertelde ze eerder in maart dat er twee nieuwe singles klaarlagen. WWWater bracht vorig jaar eerste EP La Falaise uit dat met lof door de Belgische muziekwereld werd onthaald. Ook wij waren meteen overtuigd van het talent van Adigéry. Daar waar La Falaise eerder uit rustigere electro bestond, is het nieuwe nummer “Screen” van geheel andere aard.

We ontdekten al eerder op concerten dat WWWater live heel wat anders klinkt dan La Falaise. Unieke, kinetische en chaotische elektronische klanken weet de zangeres tot een uitdagend geheel te brengen. Dit is nu ook hoorbaar in “Screen”: het nummer is zeer energiek en doet op sommige momenten denken aan M.I.A. Duidelijk is dat “Screen” zeker een paar keer moet worden beluisterd om het ietwat chaotische te kunnen appreciëren. Toch moeten wij bemerken dat het nummer in vergelijking met de debuut-ep een minder ‘wow-effect’ creëert. We zijn alleszins zeer benieuwd welke richting WWWater verder op zal gaan in de toekomst.

Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Jazz Middelheim 2019 (Dag 3): Jazz is hip!?

Dag drie van Jazz Middelheim draaide rond de twee BeraadGeslagenheren Lander Gyselinck en Fulco Ottervanger. De hele dag cureerden ze het programma,…
LiveRecensies

WWWater @ Het Bos: Vrijheid vieren met elektronische punk

Het is officieel, Charlotte Adigéry heeft haar “echte” job opgegeven om voluit voor haar muziekcarrière te gaan. Met haar project WWWater vierde…
AlbumsRecensies

Charlotte Adigéry - Zandoli (★★★★½): Belgische muziek klonk nog nooit zo internationaal

Vandaag krijgen we de tweede ep van één van ’s lands grootste beloftes: Charlotte Adigéry. Toch komt haar naam u misschien niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.