Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Moka Boka – “1000 Plans”

© Clara Ruby

Dat Brusselse hip hop momenteel in de lift is, is een feit. Rappers als Roméo Elvis, Damso en STIKSTOF spelen ondertussen voor gigantische mensenzeeën en daar kunnen ook andere Brusselse rappers een graantje van meepikken. Moka Boka is daar één van. De nog jonge hiphopper bracht in juni een eerste plaat Pas de Pluie, pas de Fleurs uit en was ook nog één van de rappers van de recente editie van Niveau 4 op Couleur Café. Vandaag bracht de ambitieuze rapper zijn nieuwste single “1000 Plans” uit.

Dat Moka Boka het over een andere boeg gooit dan zijn collega’s, wordt al snel duidelijk. Een smooth beat en een heerlijk gitaartje zorgen alvast voor een goede vibe. Maar Moka Boka hecht ook veel belang aan zijn teksten en dat merk je snel. Er wordt minder gevloekt en de tekst is ook iets reflecterender dan bij andere rappers. Bovendien is de flow op “1000 Plans” zo goed als onweerstaanbaar en daardoor ook perfect om bij te chillen. “1000 Plans” bevat in ieder geval heel wat potentieel om een klein hitje te worden, ook buiten Brussel!

Facebook

12 september 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief