Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Myd feat. Cola Boyy- “Muchas”

Frankrijk en Parijs hebben in het verleden al heel wat electropionieren voortgebracht met onder andere Justice en Daft Punk. Dat de electroscène er dan ook erg floreert, is geen toeval en het verbaast dan ook niet dat producer Myd Parijs zijn thuishaven mag noemen. In het verleden zat hij al achter de knoppen voor onder meer Brodinsky en is hij één van de leden van het Franse project Club Cheval. Maar ook als soloartiest brengt hij muziek uit via het Ed Banger Records label, zo ook zijn gloednieuwe single “Muchas” samen met de Californische muzikant Cola Boyy.

“Muchas” is bovenal een uiterst funky en dansbaar nummer dat meteen een goede sfeer verspreidt. De out of tune gitaar en de hoge stem van Cola Boyy passen goed samen en ook het feit dat er tussendoor in het Spaans tot vier wordt geteld, heeft wel iets. De combinatie van indiemuziek met een moderne electronische aanpak is iets wat wel vaker terugkomt, maar zelden klonk het zo herkenbaar als bij Fransman Myd. Wij worden in ieder geval in een mum van tijd vrolijk van “Muchas”.

Facebook

1306 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Myd – “Moving Men” feat. Mac DeMarco

Ze kenden en bewonderden elkaar al een tijdje. Nu brengen de Franse muzikant en producer Myd en de Canadese songwriter Mac DeMarco…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #15

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Myd - "Superdiscoteca"

De Franse Quentin Lepoutre maakt deel uit van Club Cheval en verzorgt de producing voor artiesten zoals Brodinski, maar hij steekt ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.