Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hippo Campus – “Bambi”

Vorig jaar speelde de Amerikaanse indierockband Hippo Campus nog in de AB Club in Brussel en bewezen ze dat ze bakken talent hebben om het ver te schoppen. Hun vorige plaat Landmark verscheen vorig jaar in februari, maar dat weerhield het vijftal niet om opnieuw de studio in te duiken en te werken aan nieuwe nummers. Het werden er zelfs zoveel dat ze op 28 september een nieuwe plaat Bambi zullen uitbrengen. Productief zijn ze zeker en op het eerste voorproevertje “Bambi” laten ze horen dat dit geen afbreuk doet aan de kwaliteit van de songs.

Een leuke catchy intro opent titeltrack “Bambi” op een erg verfrissende wijze. De basisbeat blijft gedurende het hele nummer, maar wordt steeds vergezeld door een ander extra geluid waardoor “Bambi” niet in herhaling weet te vallen. De stem van frontzanger Jake Luppen heeft bovendien iets in zich dat bijna elk nummer naar een hoger niveau kan tillen en ook op “Bambi” verschillende hoge noten met gemak aankan. “Bambi” is zeker geen hoogvlieger, maar is toch wel een erg laidback nummer waarop men lekker kan grooven. We zijn nu al benieuwd naar wat de heren uit Minnesota nog zo allemaal hebben uitgestoken in de studio!

Facebook

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hippo Campus - "Ride or Die"

Sinds Hippo Campus vorige zomer zijn neus terug aan het venster stak, lijkt er geen rem meer te staan op het Amerikaanse…
AlbumsRecensies

Hippo Campus - Good Dog, Bad Dream (★½): Te veel willen, te weinig kunnen

Drie jaar was het geleden dat we nog iets van Hippo Campus hadden gehoord, maar dat was lang niet de bedoeling. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hippo Campus - "Sex Tape"

Het zijn mooie dagen voor de fans van Hippo Campus. Nu het coronavirus stilletjes aan lijkt weg te ebben, komt ook het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.