Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Empress Of – “When I’m With Him”

Twee en een half jaar hebben fans van Empress Of moeten wachten op een nieuwe plaat, maar gisteren kwam de zangeres uit Los Angeles met het heugelijke nieuws dat haar tweede plaat Us op 19 oktober (toevallig ook haar verjaardag) zal verschijnen. Lorely Rodriguez, zoals Empress Of in het dagelijks leven door de wereld wandelt, bracht in 2015 haar debuutplaat Me uit dat onverwacht een groot succes werd en door vakpers als Pitchfork en Noisey met hoge scores werd beloond. In april van dit jaar kwam Empress Of dan eindelijk nog eens met twee nieuwe nummers “Trust Me Baby” en “In Dreams” , maar daarna werd het weer opvallend stil rond haar. Tot nu dus, want ze bracht vandaag naast de tracklist voor Us ook haar nieuwste single “When I’m With Him” uit.

Dat we hoge verwachtingen hebben van Empress Of, kunnen we niet onder stoelen en banken steken. Gelukkig kan ze met haar nieuwste worp “When I’m With Him” onze verwachtingen meer dan waarmaken. Terwijl de hedendaagse popmuziek steeds platter dreigt te worden, weet Empress Of toch nog te verassen en te groeien als artiest. “When I’m With Him” heeft alvast een sterk refrein dat meteen blijft hangen en ook de strofes kunnen ons overtuigen door de leuke melodie. Tussendoor passeert er ook nog eens een zanglijn in het Spaans die ons wat aan Christine and the Queens doet denken. Wat zijn we blij dat Empress Of terug is en dan ook nog eens met zo een leuk popnummer!

Facebook

Us

  1. Everything To Me
  2. Just The Same
  3. Trust Me Baby
  4. Love For Me
  5. I Don’t Even Smoke Weed
  6. Timberlands
  7. I’ve Got Love
  8. All For Nothing
  9. When I’m With Him
  10. Again
2072 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Empress Of - For Your Consideration (★★★): Zwoele herhaling

Empress Of, de artiestennaam van zangeres Lorely Rodriguez, brengt ons met For Your Consideration ondertussen al haar vierde studioalbum. Hoewel ze al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Empress Of - "Kiss Me" (feat. Rina Sawayama)

Misschien doet de naam Empress Of niet direct een belletje rinkelen, maar doet de naam Rina Sawayama dat ondertussen wel al. Sawayama…
InstagramLiveRecensies

Rina Sawayama @ Ancienne Belgique (AB): Popshow volgens het boekje

Afgelopen weekend greep ze nog net naast de Brit-award van ‘Best New Act’, maar eigenlijk heeft Rina Sawayama die prijs helemaal niet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.