Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fizzy Blood – “Strangers”

Leeds is niet alleen de thuisstad van één van de beste Britse festivals, de stad heeft ook al heel wat toffe bands voortgebracht. De nieuwste ontdekking uit deze muzikale stad noemt echter Fizzy Blood en bestaat eigenlijk al ruim vier jaar. Na een tweetal ep’s te hebben uitgebracht, lijkt pas nu de vonk met het grote publiek over te slaan en worden de vijf heren door de Britse muziekpers gezien als één van de grote bands van de toekomst. Vandaag kwam hun nieuwste rocknummer “Strangers” uit en die onderstreept nog eens hun enorm potentieel.

“Strangers” begint heel toegankelijk en klinkt heel vertrouwd in onze oren, wat voornamelijk ligt aan het feit dat de melodie en de sound van het nummer kwalitatief in de buurt komen van succesplaat AM van Arctic Monkeys. “Strangers” heeft bovendien een degelijk refrein dat wel een aantal luisterbeurten nodig heeft om echt te blijven hangen. Hier en daar horen we ook wat psychedelische gitaren op “Strangers” die de sound weten te dragen en het nummer nog een tikkeltje aanstekelijker maken. We kunnen de Britse muziekpers in ieder geval geen ongelijk geven want hetgeen wat Fizzy Blood tot op heden heeft gelost, is veelbelovend voor een gouden toekomst.

Facebook

2032 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Lewis Capaldi lost vijf nieuwe nummers op deluxeversie van Broken By Desire To Be Heavenly Sent

2023 was een bewogen jaar voor Lewis Capaldi. Niet alleen bracht de immens populaire singer-songwriter zijn tweede album Broken By Desire To Be…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Camille Camille & Sam De Nef - "Strangers"

Er zijn zo van die artiesten die beter uit de verf komen als het weer buiten grijs en guur is. En als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bring Me The Horizon - "sTraNgeRs"

Je kan zeggen wat je wil, maar Bring Me The Horizon is zonder meer de innovatiefste metalband van de laatste jaren. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.