Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fizzy Blood – “Strangers”

Leeds is niet alleen de thuisstad van één van de beste Britse festivals, de stad heeft ook al heel wat toffe bands voortgebracht. De nieuwste ontdekking uit deze muzikale stad noemt echter Fizzy Blood en bestaat eigenlijk al ruim vier jaar. Na een tweetal ep’s te hebben uitgebracht, lijkt pas nu de vonk met het grote publiek over te slaan en worden de vijf heren door de Britse muziekpers gezien als één van de grote bands van de toekomst. Vandaag kwam hun nieuwste rocknummer “Strangers” uit en die onderstreept nog eens hun enorm potentieel.

“Strangers” begint heel toegankelijk en klinkt heel vertrouwd in onze oren, wat voornamelijk ligt aan het feit dat de melodie en de sound van het nummer kwalitatief in de buurt komen van succesplaat AM van Arctic Monkeys. “Strangers” heeft bovendien een degelijk refrein dat wel een aantal luisterbeurten nodig heeft om echt te blijven hangen. Hier en daar horen we ook wat psychedelische gitaren op “Strangers” die de sound weten te dragen en het nummer nog een tikkeltje aanstekelijker maken. We kunnen de Britse muziekpers in ieder geval geen ongelijk geven want hetgeen wat Fizzy Blood tot op heden heeft gelost, is veelbelovend voor een gouden toekomst.

Facebook

1477 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Laura Tesoro & Loïc Nottet – “Strangers" (feat. Alex Germys)

Laura Tesoro en Loïc Nottet hebben allebei ervaring met het Eurovisiesongfestival, namen beiden deel aan The Voice en kennen allebei hun dansmoves….
Filmpje van de week

Filmpje van de week 27 november - 3 december 2017

We zijn al aan het begin van december maar het lijkt er niet op dat de filmpjesmarkt stil valt, meer nog we…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sigrid - "Strangers"

Onlangs was Sigrid in ons kleine Belgenland, meerbepaald in een uitverkochte AB-zaal.  De Noorse debutante heeft slechts één EP op zak, maar verblijdde haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.