Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna Calvi – “Hunter”

Het is inmiddels een dikke zeven jaar geleden dat de Brits-Italiaanse Anna Calvi met haar debuutplaat de harten van menig muziekfanaten veroverde. Haar debuut kwam meteen in de top 10 van de Vlaamse albumcharts binnen en zette haar meteen op de kaart als een rasechte muzikante die naast gitaar spelen, vooral een kei is in het bespelen van viool. De opvolger One Breath werd wederom een succes en werd zelfs door enkele vakbladen beschouwd als één van de beste platen van het jaar. Dat we bijna vijf jaar moesten wachten op het solo vervolg, kunnen we alvast vergeten door de release van de tweede single van de derde lp.

“Hunter” is de titeltrack van de derde plaat die eind augustus verschijnt en is even sfeervol als de eerste single “Don’t Beat The Girl Out Of The Boy“. “Hunter” is beklijvend en jaagt je gedurende vier minuten door duistere, sensuele maar op momenten ook heldere sferen. Haar stem draagt ook deze keer het verhaal en blijkt nog maar eens één van de betere vrouwelijke stemmen binnen de alternatieve muziek te zijn. Haar derde plaat, die ze op 25 oktober in de Botanique voorstelt, belooft dankzij de eerste twee straffe singles alvast een kanshebber te worden voor lp van het jaar. Anna Calvi is toch echt een straffe madam.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ruben Block - "Turning On A Fan"

Dat Ruben Block ook buiten het triumviraat dat Triggerfinger heet zijn mannetje staat, bewees hij al met singles “Lights” en “Awake“, die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Red Hot Chili Peppers - "Nerve Flip"

Begin april bracht Red Hot Chili Peppers na zes jaar nog eens een nieuwe plaat uit. Unlimited Love werd met redelijk wat…
Nieuwe singles

Nieuwe single The Amazons - "Ready For Something"

Een dikke twee maanden geleden schoot The Amazons voor het eerst sinds 2019 weer deftig uit de startblokken, en haalde alles uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.