Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lydmor – “四 Claudia”

Lydmor is een Deense zangeres die balanceert tussen uitersten. Het ene moment staat ze op een groot festival in Zuid-Amerika en het andere moment geeft ze een woonkameroptreden in Lokeren.  Ze trad in België ook al veel samen op met Arsenal, want zij is de stem op het geweldige “Temul (Lie Low)”. Momenteel staan er niet veel optredens op haar agenda, zegt ze op haar site, want ze werkt aan haar derde solo album. (Ze maakte ook al een album samen met Bon Homme.) I Told You I’d Tell Them Our Story zal in september in de winkelrekken verschijnen en op 23 november organiseert Lydmor een feestje in de AB.

“Behold, Money, I am woman!”, die zin vat het nieuwe nummer samen volgens Lydmor. “四 Claudia” gaat over feminisme, geld en politiek. Het is gebaseerd op een gedicht waarin een vrouw eerst onderdrukt wordt door haar rijke echtgenoot, maar op het einde draagt zij de broek. Op muzikaal vlak begint het lied zuiver en ordelijk. Aan de helft wordt er stuk tekst gewoon opgedragen om daarna los te barsten in een lawaaierige chaos.

En voor wie wil weten wie Claudia is, Lydmor zegt dat er levens kapot zouden gaan als ze dat zegt.

FacebookInstagramWebsite

 

27 juli 2018

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief