banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Plain White T’s – “Low”

Eind augustus brengen de mannen van Plain White T’s hun achtste album uit en daarvan hebben ze nu een derde single uitgebracht. De band uit Chicago brak door in 2007 met “Hey There Delilah” en hebben sindsdien wereldwijd succes. De band begon als een punkrock groep en sinds 2013 hebben de zanger en drummer een andere band (That Lying Bitch) waarmee ze opnieuw punk maken en dus zo terug keren naar hun muzikale roots. That Lying Bitch betekende dus niet het einde van Plain White T’s, want sinds 2013 hebben ze al één album uitgebracht en binnenkort volgt Parallel Universe.

“Low” heeft een gelijkaardige sound als de vorige singles van het nieuwe album. Alleen zijn “Bonnie I Want You” en “Light Up The Room” liefdesliedjes en “Low” is dan weer een break-upsong. De zanger zegt al lang niet meer gelachen te hebben en voelt zich wat depressief en dat is hij beu. Muzikaal heeft het nummer de balans gevonden tussen rock/punk en elektronische muziek. Het is een goed nummer, maar in een parallel universum hopen we toch op een nieuwe “Hey There Delilah” voor het komende album.

Facebook – Website

804 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Low – HEY WHAT (★★★★½): Compromisloos meesterwerk tussen de grenzen van lawaai en verstilling

Niet veel artiesten zijn in staat een eigen kenmerkend geluid te ontwikkelen; nog minder lukt het, zich daarna opnieuw heruit te vinden….
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Low: ‘Veel gitaarmuziek vandaag de dag is helaas nogal behoudsgezind’

Slowcoreband Low bestaat uit het koppel Mimi Parker en Alan Sparhawk. De twee kennen elkaar al sinds hun negende, zijn bijna drie…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Low - "More"

Low is een band die langer meegaat dan de gemiddelde huiskat: ze onstond namelijk al in 1993, in Duluth, Minnesota. Dat ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.