Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Plain White T’s – “Low”

Eind augustus brengen de mannen van Plain White T’s hun achtste album uit en daarvan hebben ze nu een derde single uitgebracht. De band uit Chicago brak door in 2007 met “Hey There Delilah” en hebben sindsdien wereldwijd succes. De band begon als een punkrock groep en sinds 2013 hebben de zanger en drummer een andere band (That Lying Bitch) waarmee ze opnieuw punk maken en dus zo terug keren naar hun muzikale roots. That Lying Bitch betekende dus niet het einde van Plain White T’s, want sinds 2013 hebben ze al één album uitgebracht en binnenkort volgt Parallel Universe.

“Low” heeft een gelijkaardige sound als de vorige singles van het nieuwe album. Alleen zijn “Bonnie I Want You” en “Light Up The Room” liefdesliedjes en “Low” is dan weer een break-upsong. De zanger zegt al lang niet meer gelachen te hebben en voelt zich wat depressief en dat is hij beu. Muzikaal heeft het nummer de balans gevonden tussen rock/punk en elektronische muziek. Het is een goed nummer, maar in een parallel universum hopen we toch op een nieuwe “Hey There Delilah” voor het komende album.

Facebook – Website

863 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Low @ Trix: Dagen als deze en vanouds

Low bracht vorig jaar hun dertiende langspeler uit en die werd goed onthaald. Het voormalige trio, dat nu als duo door het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Sonic City Festival 2022 pakt uit met Low, Black Country, New Road en Gilla Band als curators

De organisatie van Sonic City in Kortrijk maakte eerder al bekend dat er dit jaar drie curatoren zouden zijn voor het festival….
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2021

2021 was wederom niet het makkelijkste jaar uit ons bestaan, maar de constante bleef gelukkig wel dat er ook in coronatijden heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.