Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Plain White T’s – “Low”

Eind augustus brengen de mannen van Plain White T’s hun achtste album uit en daarvan hebben ze nu een derde single uitgebracht. De band uit Chicago brak door in 2007 met “Hey There Delilah” en hebben sindsdien wereldwijd succes. De band begon als een punkrock groep en sinds 2013 hebben de zanger en drummer een andere band (That Lying Bitch) waarmee ze opnieuw punk maken en dus zo terug keren naar hun muzikale roots. That Lying Bitch betekende dus niet het einde van Plain White T’s, want sinds 2013 hebben ze al één album uitgebracht en binnenkort volgt Parallel Universe.

“Low” heeft een gelijkaardige sound als de vorige singles van het nieuwe album. Alleen zijn “Bonnie I Want You” en “Light Up The Room” liefdesliedjes en “Low” is dan weer een break-upsong. De zanger zegt al lang niet meer gelachen te hebben en voelt zich wat depressief en dat is hij beu. Muzikaal heeft het nummer de balans gevonden tussen rock/punk en elektronische muziek. Het is een goed nummer, maar in een parallel universum hopen we toch op een nieuwe “Hey There Delilah” voor het komende album.

Facebook – Website

638 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chantal Acda - “Disappear”

Als deze pandemie één voordeel heeft, dan is het wel dat artiesten veel tijd hebben gehad om nieuw werk te schrijven. Aangezien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chet Faker - "Low"

Dat Chet Faker terug is onder de naam die hem faam bezorgde, mag een grote verrassing blijken. In 2016 zei Nick Murphy…
LiveRecensies

Low & The Colorist Orchestra @ OLT Rivierenhof : Heerlijk verdwalen in het sprookjesbos

Een van ’s werelds meest tot de verbeelding sprekende indie slowcorebands en een Belgische sensatie die van bijzondere samenwerkingen doodleuk een gewoonte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.