Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Blanche – “Soon”

Ze is nog maar negentien jaar, maar heeft al een nummer één-hit, twee MIA’s en een vierde plaats op het songfestival op haar palmares staan. Het gaat allemaal snel voor Ellie Delvaux oftewel Blanche, die sinds haar deelname aan The Voice Belgique in 2016 blijft evolueren. Haar deelname aan het songfestival legde haar in 2017 geen windeieren want haar single “City Lights” vertoverde Europa en werd in enkele Europese landen zelfs een hit. Anno 2018 bouwt ze verder aan haar carrière en krijgen we met “Soon” de tweede single release van de Brusselse zangeres.

Wrong Turn” was de eerste geslaagde single die Blanche dit jaar uitbracht, maar met “Soon” gaat ze helemaal een andere kant op. Het dromerige timbre van haar stem staat centraal en wordt door een melancholische melodie versterkt. Het nummer heeft iets weg van Lyves, Agnes Obel of PJ Harvey en toont dat Blanche niet alleen maar melodramatische uptempo singles aankan. “Soon” heeft diepgang en klinkt anders. Meer van dat!

Facebook

1860 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Soon - "Soda"

Het is algemeen geweten dat Noorwegen en Zweden topleveranciers zijn van een frisse generatie nieuwe popartiesten, maar ook Denemarken moet daarbij zeker…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 22 beste muziekvideo's van 2020

Door het gebrek aan liveshows verlegden heel wat acts hun focus in 2020 en werkten ze samen met hun creatieve teams intrigerende…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.