Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Blanche – “Soon”

Ze is nog maar negentien jaar, maar heeft al een nummer één-hit, twee MIA’s en een vierde plaats op het songfestival op haar palmares staan. Het gaat allemaal snel voor Ellie Delvaux oftewel Blanche, die sinds haar deelname aan The Voice Belgique in 2016 blijft evolueren. Haar deelname aan het songfestival legde haar in 2017 geen windeieren want haar single “City Lights” vertoverde Europa en werd in enkele Europese landen zelfs een hit. Anno 2018 bouwt ze verder aan haar carrière en krijgen we met “Soon” de tweede single release van de Brusselse zangeres.

Wrong Turn” was de eerste geslaagde single die Blanche dit jaar uitbracht, maar met “Soon” gaat ze helemaal een andere kant op. Het dromerige timbre van haar stem staat centraal en wordt door een melancholische melodie versterkt. Het nummer heeft iets weg van Lyves, Agnes Obel of PJ Harvey en toont dat Blanche niet alleen maar melodramatische uptempo singles aankan. “Soon” heeft diepgang en klinkt anders. Meer van dat!

Facebook

20 juli 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief