Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish – “you should see me in a crown”

Billie Eilish is het enfant terrible van de popmuziek en is hetgeen de muziekwereld nodig heeft. Ondanks dat ze nog maar zestien jaar is, heeft ze al een uitstekende ep en een wereldtournee achter de rug. Samen met haar broer Finneas, die meewerkt bij de nummers, heeft ze al enkele opmerkelijke dingen kunnen bereiken en daar zullen de komende jaren enkel maar dingen bijkomen. Twee maanden geleden kwam ze met een zeer geslaagde samenwerking met de Amerikaanse tienerheld Khalid, maar deze keer doet ze het alleen.

Met “you should see me in a crown” gaat Eilish een veel duisterdere kant op, die we aanvankelijk niet helemaal zagen aankomen. De dreigende sound gaat gepaard met haar zachte stem, welk op sommige momenten toch niet meer helemaal zo zacht klinkt. Het schattige werd ingeruild voor het stoere en het blijkt te werken. Met fans zoals Vince Staples en Florence Welch kan er bovendien haast niets misgaan. Billie Eilish is en blijft momenteel de coolste teenager ter wereld. Billie gaat het al snel helemaal maken.

Facebook

20 juli 2018

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief