Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Lemon Twigs – “Small Victories”

De Lemon Twigs laten opnieuw van zich horen! Op 24 augustus brengen de broers hun tweede langspeler – waarvoor ze o.m. met Todd Rundgren samenwerkten – uit. Ze lieten eerder al optekenen dat het een rock-musical wordt die het verhaal vertelt van Shane, een chimpansee die werd opgevoed als een gewone jongen. Platgereden paden zijn nooit iets voor de broers geweest. De single die ze nu uitbrengen, is een ode aan de kleine overwinningen des levens: de trein op het nippertje halen, een strike gooien bij het bowlen, een glas vangen voor het op de grond kapotbreekt. Het soort “dingen die de je gaande houden wanneer het leven al eens durft tegen te slaan.”

Terwijl de vorige uitgebrachte single “If You Give Enough” nog een zeemzoete, licht theatrale ballad was, klinkt “Small Victories” een pak zonniger en zorgelozer. Verder hoorden we ook de kenmerkende harmonische zang. Kortom, The Lemon Twigs zijn klaar voor een nieuw hoofdstuk. Wij zijn alvast benieuwd hoe het Shane zal vergaan.

Instagram / Twitter / Facebook

 

 

 

 

 

19 juli 2018

About Author

Matilde Meertens


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief