Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Drenge – “Before the War Begins”

Het duurde even voor we nieuw materiaal van Drenge te horen kregen, maar begin mei werden we verrast met het zalige nieuwe nummer “This Dance“. Het duo Eoin en Rory Loveless verklapte toen al dat er meer nieuwe muziek aan zat te komen, maar het bleef lange tijd terug stil rond Drenge. Tot nu dus, want vandaag kwamen ze met het heugelijke nieuws dat er een nieuwe ep Autonomy aan zit te komen en op 5 oktober zal verschijnen. Om het feest vandaag kompleet te maken, releasten ze ook meteen een tweede single “Before the War Begins” van de opkomende ep!

“Before the War Begins” begint eigenlijk vrij goed, maar al snel slaat bij ons wat de verveling toe wat vooral aan de monotone melodie ligt die ons niet weet te pakken. Het refrein mist scherpte en is zeker in vergelijking met “This Dance” eerder zwak. “Before the War Begins” bevat te weinig power om het nummer naar een hoger niveau te tillen en ook de volle speelduur te blijven boeien. Eoin en Rory hebben zeker talent, maar laten dat op hun nieuwe nummer “Before the War Begins” te weinig horen. Jammer want “This Dance” leek hen in de juiste richting te brengen. Benieuwd of ze weer een tandje zullen bijsteken met hun nieuwe ep.

Facebook

18 juli 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief