Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Drenge – “Never See The Signs”

Het Britse rockduo Drenge brengt eind februari hun inmiddels derde plaat Strange Creatures uit en daarvan losten ze zonet single nummer vier. De broers Loveless werkten voor hun nieuwe plaat samen met vriend Ross Orton (Arctic Monkeys, M.I.A.) en is volgens de twee een psychologische horror trip op wax. Met hun bombastische sound vallen ze voornamelijk in hun thuisland in de smaak, maar in de rest van Europa wilt de vonk voorlopig nog niet overslaan. Dat geheel terzijde, losten ze vanmorgen alweer een vurig nummer “Never See The Signs”, waarmee ze een mooi vervolg weten te breien op “This Dance“.

Een strakke gitaarintro zorgt alvast voor een goede start van “Never See The Signs”, die direct ook de basis vormt voor het verdere verloop van het nummer. Wat bovendien ook meteen opvalt, is het decente gebruik van een synthesizer die “Never See The Signs” van een bepaalde grandeur weet te voorzien. De vocals hadden naar onze smaak misschien wel iets meer punch kunnen bevatten en iets ruiger gemogen. Maar als compleet plaatje beschouwd is “Never See The Signs” weer een strak nummer van Drenge waarmee ze hun fans weer alle plezier doen.

Facebook

15 januari 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief