Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Conner Youngblood – “Los Angeles”

Over exact één maand verschijnt de nieuwe plaat van Conner Youngblood Cheyenne en daar wordt niet alleen door ons reikhalzend naar uitgekeken. De in Nashville residerende zanger werkte de laatste jaren hard aan een opvolger van zijn debuutplaat Sketches uit 2012 en liet niets aan het toeval over. De eerste single “The Birds of Finland” wist ons meteen te overtuigen en schroefde onze verwachtingen weer wat de hoogte in. Vandaag kwam Conner weer met een nieuwe single “Los Angeles” en ook deze keer zijn we weer helemaal overtuigd.

“Los Angeles” bevat weer een heerlijk melancholische ondertoon die ons meteen mee heeft. Ons doet “Los Angeles” vooral denken aan een geslaagde mix van Radiohead en Bon Iver op hun best en dat zegt al genoeg over de klasse van het nummer. De gelaagdheid in het nummer en de diepe lyrics weten ons omver te blazen en doen ons nu al verlangen naar die nieuwe plaat.  Ook cinematografisch is het nummer een blikvanger met een zeer smaakvolle muziekclip. Alles zit dus snor bij Conner Youngblood en als de rest van Cheyenne ook zo klinkt, dan hebben we hier een potentiële kanshebber voor album van het jaar!

Op zaterdag 27 oktober speelt Conner Youngblood in de Witloof Bar (Botanique) te Brussel.

Facebook

17 juli 2018

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief