Muzieknieuwtjes

George Fitzgerald, Young M.A. en 6 andere nieuwe namen + timetable voor Pukkelpop

In iets meer dan een maand tijd verandert de weide van Kiewit terug naar de place to be voor de muziekliefhebbers in België. Met Arcade Fire, Travis Scott en Kendrick Lamar hebben ze al een sterke bovenkant en ook dit jaar valt er weer heel wat muzikaal te ontdekken. Vandaag komt de organisatie bovendien weer eens met nieuwe namen. Op donderdag 16 augustus staat de populaire nederhopper Yung Nnelg, de Amerikaanse rapsensatie Young M.A., de radio en techno DJ Nastia en de Belgische rapper Safi ook nog op het programma. Vrijdag 17 augustus vergezellen het legendarische post hardcore collectief Glassjaw en het project van Lander Gyselinck (STUFF) en Fulco Ottervanger (STADT/ De Beren Gieren) als BeraadGeslagen het affiche. Voor de laatste dag kan je genieten van de beats van Britse dj en producer George Fitzgerald en de Belg van Nosedrip. Wie hoopte op nog een aantal grote namen moet nog eventjes wachten want er zijn hier en daar nog een aantal plekjes vrij op de Main Stage. Het hele programma en timetable vind je via deze link.

Woensdag 15 augustus

Angèle – Bearsøme – The Boilerboys – Coely – Daniël Busser – Diablo Blvd – De Jeugd Van Tegenwoordig – dirk. – Fleddy Melculy – Gewelt B2B Konna – Nadiem Shah – Novastar – Skyve feat. Eva De Roo – Timmerman – TLP – Warhaus – Zwangere Guy

Donderdag 16 augustus

Arcade Fire – Aurora – Belly – Bicep live – Bonobo – Brockhampton – Charlotte De Witte – Death From Aboce – Denis Sulta – Dirty Projectors – DJ GUV – Dua Lipa – Flogging Molly – Friction – Gepetto & The Whales – Glints – Grizzly Bear – Horse Meat Disco – Ilse Liebens -Jacin Trill – James Holden & The Animal Spirits – Jess Glynne – Joyhauser – Juicy ‘The DJ’ – Kelly Lee Owens – Kiasmos (live) – Lauv – Leafs – M&T feat. MC Motta – Marcel Dettmann – Martin Solveig – Mr. Carmack – Nastia – Nick Murphy fka Chet Faker – Phoebe Bridges – Rag’N’Bone Man – Rejjie Snow –Safi – San Soda – Shellac – Superorganism – Thunderpussy – Tin Finger – Tom Smeyers – The War On Drugs – Tom Trago – Tourist LeMC – Trixie Whitley – Unknown Mortal Orchestra – Walk Off The Earth – Wiki – Yonoka – Young M.A.Yung Nnelg

Vrijdag 17 augustus

A-Trak – Amber Run – Amenra – Benjamin Clementine – BeraadGeslagen – Bruxelles Arrive: Roméo Elvis X Cabello & JeanJass – BØRNS – Call Super – Cellini – David August – Deaf Havana – Dimension – Glassjaw – Goose – Hazard B2B Hype feat. MC IC3 – Hockey Dad – Incubus – Inga Mauer – Jax Jones – JD McPherson – John Maus – Kodaline – Laston & Geo – Locked Groove – Madensuyu – Metz – Moaning – N.E.R.D – Nakhane – Nothing But Thieves – OR:LA – Oscar & The Wolf – Pelace – Rhye – Riton & Kah Lo – Slushii – Sofi Tukker – Sons Of Kemet – SOPHIE – Soul Shakers – Steak Number Eight – Sub Focus – Sudan Archives – SYML – The Sore Losers – Todd Terje dj set – Travis Scott – Todiefor – Whispering Sons – Wwwater– Yellow Days – You Me At Six – Yungblud

Zaterdag 18 augustus

A.M.C Turno – AliA – Awesome Tapes From Africa – Bazart – Bearcubs – The Black Angels – The Blaze – Chase Atlantic – Cigarettes After Sex – Confidence Man – DaM-Funk Dj Set – Ed & Kim – The Egyptian Lover – George Fitzgerald – GoGo Penguin – Imagine Dragons – J. Bernardt – Jarreau Vandal b2b Faisal – Jordan Rakei – The Joy Formidable – Jungle – Justice – Kendrick Lamar – King Gizzard & The Lizard Wizard – King Tuff – Kölsch – La Dispute – Louis The Child – Maribou State – Marlon Williams – Michael Midnight – MØME – Nina Kraviz – Noname – Nosedrip – Patrice Bäumel b2b Guy J – Protomartyr – Roisin Murphy – Rolling Blackouts Coastal Fever – Ron Gallo – Ronnie Flex & Deuxperience – RTTN feat. MC Seko – Sleaford Mods – $uicideboy$ – Tamino – The Fever 333 – The Prototypes feat. 2Shy – Tiga – Vitalic ODC live – Welshly Arms – West Thebarton – The Wombats

1593 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FeaturesUitgelicht

Vijftien tips voor een geslaagd Pukkelpop 2022

Pukkelpop is ieder jaar een ontdekkingsfestival van jewelste en ook dit jaar vallen er weer pareltjes te ontdekken op de weide en…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Daði Freyr, Bizkit Park en acht andere nieuwe namen voor Pukkelpop 2022!

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws voor Pukkelpop. Het slechte nieuws is dat er weer heel wat bands verstek…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Portland, DIKKE, Cellini en meer op PKP DWNTWN!

Het duurt nu echt niet meer lang voor de festiviteiten in Kiewit effectief van wal steken, dus heeft Pukkelpop komend weekend al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.