Features

Stevige techno beats in een ecologische setting op Paradise City

Nog twee nachtjes slapen en het landelijke Perk wordt, voor de inmiddels vierde keer, opnieuw omgetoverd tot een paradijs van opzwepende beats. In vier edities tijd is Paradise City uitgegroeid tot een gevestigde naam en de organisatie verwacht dan ook dit jaar zijn meest succesvolle editie te organiseren. Wij zien dat alvast goedkomen en wel om de volgende redenen;

Groen, groener groenst

Paradise City kreeg vorig jaar de “Highly Recommended” award van A Greener Festival Awards en ook dit jaar proberen ze hun ecologische voetstap zo klein mogelijk te houden. Kamperen in een tent die achtergelaten is op een ander festival, het recycleren van sigarettenpeuken, filteren van water en biologisch afbreekbare eetwaren, het is allemaal te vinden in Perk dit weekend.

Sterke line-up

Uiteindelijk valt en staat alles natuurlijk met de muziek. Naast wereldtopper Laurent Garnier kon het festival ook zeer interessante namen als Joris Voorn, DJ Koze en Bedouin strikken. Wie even genoeg heeft van de doordringende beats kan zich ook amuseren op live-acts van de geliefde arabier Omar Souleyman of de dromerige Ivy Falls.

Grootste editie

“Om de meest succesvolle editie te zijn, moeten we ook letterlijk de grootste editie worden”, moeten de organisatoren gedacht hebben. Waar vrijdag andere jaren een opwarmertje was, krijgen we dit jaar drie volwaardige festivaldagen. Ook het idyllische festivalterrein zal groter zijn.

Good food

Elk jaar vinden we een ruime keuze aan foodtrucks op het festivalterrein. Paradise City gaat resoluut voor vegetarisch en ethisch aangekocht voedsel. Met maar liefst vijftien mogelijkheden strijkt de wereldkeuken dit weekend neer in Perk. Hiernaast kan er ook eens uitgebreid gedineerd worden. Vorig jaar nodigde het festival Sophie Dumont uit, dit jaar is het de beurt aan topchef Sang Hoon Degeimbre.

Samengevat, liefhebbers van elektronische muziek kunnen dit weekend hun hart ophalen in een ecologische setting. Als Paradise City aan dit tempo blijft verder groeien, is het zeker een festival om in de gaten te houden.

27 juni 2018

About Author

Simon Van Herzele


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief