Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar feat. Sarah Bonito – “1Up”

Rond Oscar Scheller of gewoon Oscar was het een tijdje stil. Hij trok zich even terug om aan een opvolger voor zijn debuutplaat Cut and Paste te werken dat in 2016 verscheen. Hij stelde het album datzelfde jaar nog voor in de Botanique te Brussel, maar sindsdien hebben we hem niet meer in België aan het werk kunnen zien. Na een tijdje afwezig te zijn geweest op sociale media is hij inmiddels terug actief en dus kon nieuwe muziek niet meer al te lang op zich laten wachten. Vandaag loste hij zijn eerste nieuwe nummer in twee jaar tijd, waarop ook Sarah Bonito van Kero Kero Bonito te horen is.

Terwijl zijn eerder werk nog heel ‘rock’ en ‘alternatief’ klonk, gaat hij met zijn nieuwe single “1Up” een compleet andere richting op. Het nummer in kwestie is een zeer catchy popsong met een refrein dat meteen in je hoofd blijft hangen. Ondanks dat we de elektrische gitaar wat missen, moeten we wel toegeven dat de nieuwe sound, die wat lijkt op de muziek van een gameboy, wel goed bij de stem van Oscar past. De passage van Sarah Bonito bevat ook een aantal Aziatisch geïnspireerde sounds die we zeker weten te smaken. We zijn in ieder geval enthousiast over de koerswisseling van Oscar en zijn al benieuwd naar hetgeen meneer Scheller nog zo te bieden heeft.

Facebook

1986 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalie Jane - "Tattoos"

Natalie Jane is een heus TikTok-fenomeen die fans verzamelde met nummers te coveren in grote parkings. Die bevatten een goede akoestiek voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Madison Beer - "Make You Mine"

Madison Beer is al even bezig aan een opmars binnen de muziekwereld. Haar debuutplaat scheerde hoge toppen en ook Silence Between Songs,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dea Matrona - "Stuck on You"

2024 zou wel eens het jaar van Dea Matrona kunnen worden. Het powerduo uit Noord-Ierland maakte in 2022 al furore op The…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.