Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kero Kero Bonito – “When the Fires Come”

Kero Kero Bonito is een van de meest ludieke elektropopacts die er vandaag de dag te vinden zijn. Zangeres Sarah heeft een Britse vader en een Japanse moeder en het is onmiskenbaar vooral die overweldigend drukke Japanse invloed die de bovenhand neemt in hun muziek. Het Engelse drietal doet hun eigen, flashy goesting en eerste singles als “Flamingo” en “Trampoline” zijn daar misschien nog de beste voorbeelden van. Ondertussen staat de band een mixtape en twee platen verder en is nog steeds geen idee te gek om te verkennen.

“When The Fires Come” begint veelbelovend met een geweldig plezant melodietje. Tegen alle verwachtingen in wordt het nummer een pak toegankelijker wanneer de zang erbij komt – ware het niet dat de magische videoclip zijn rol goed uitspeelt en ons gefascineerd doet blijven luisteren. Kero Kero Bonito heeft deze keer een song in handen die wel eens door een breder publiek gesmaakt zou kunnen worden. Het heeft een catchy refrein, de verschillende zetten komen samen in een memorabel einde en nog steeds behoudt de groep hun flashy eigenheid zonder te plat te gaan. Voor nog meer gekkigheden staan we altijd open, maar “When the Fires Come” heeft een aardig excentriek feesteffect en daar zeggen we ook geen nee tegen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 september 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief